Samen sparren om volledige grip op jou organisatie te krijgen?

Klik hier voor een persoonlijke bedrijfsscan

Verzekeringsmaatschappijen

De trend bij verzekeraars en intermediairs is kostenverlaging en aanpassen aan veranderingen. Starre inefficiënte organisaties hebben geen kans in de toegenomen concurrentie en druk van toezichthouders. Veeleisende klanten nemen geen genoegen meer met lange wachttijden of het meermaals moeten aanleveren van gegevens.

Om compliant en in control te zijn is een compleet, correct en consistent organisatiemodel onontbeerlijk. Want grip op de zaak begint met overzicht en helderheid over taakverdeling, verantwoordelijkheid en bevoegdheid.

Maar afspraken mogen geen papieren tijger blijven. Zodra het proces helder is moet iedereen zijn afgespraken ook nakomen, naar alle stakeholders.

Daarnaast moeten processen en ondersteunende applicaties flexibel aanpasbaar zijn, aan veranderende regelgeving of bijvoorbeeld een fusie. Hiervoor zijn nieuwe generatie (model-driven) applicaties nodig. Model driven betekent dat de business consultant de applicatieontwikkeling stuurt i.p.v. een groot team van dure programmeurs. 

Uiteindelijk zullen de ‘agile enterprises’ floreren. Want zij zijn in staat om te gaan met steeds veranderende eisen, en snel in te springen op nieuwe kansen. Tegen beheersbare kosten.

Navigatie

Home

Over Ons

Product

Blog

F.A.Q

Contact

Branches

Producten

Whitepaper Organisatie inrichting

U ontvangt een mail waarmee u kunt bevestigen dat u onze blogs wil ontvangen. Als u hierin geen interesse heeft, dan hoeft u niets te doen. Veel leesplezier met de White paper!

AVG Workshop

You have Successfully Subscribed!